TERVETULOA NAISET & TYTÖT GOLFAA -TUTUSTUMISTILAISUUTEEN

ESPOO RINGSIDE GOLF, NIIPPERI, 24.4.2023 KLO 17-19.30

TERVETULOA NAISET & TYTÖT GOLFAA -TUTUSTUMISTILAISUUTEEN

ESPOO RINGSIDE GOLF, NIIPPERI, 24.4.2023 KLO 17-19.30

ALOITTAKAA GOLF YHDESSÄ MUIDEN NAISTEN JA TYTTÖJEN KANSSA!

Golf on mitä mainion koko perheen yhteinen harrastus. Iästä ja taitotasosta riippumatta, kaikki perheenjäsenet voivat nauttia luonnossa liikkumisesta ja pelaamisesta. Golfseurat ja golfkentät ympäristöineen tarjoavat kaikille perheenjäsenille mielekästä tekemistä. Nyt haluamme tarjota erityisesti naisille ja tytöille mahdollisuuden tutustua golfiin. Tervetuloa äidit ja tyttäret, kummitädit- ja lapset, mummit ja mummin silmäterät!

Tilaisuuteen voi ilmoittautua joko yksin (yli 18-vuotiaat) tai aikuinen nainen ja alaikäinen tyttö yhdessä (max. 1 aikuinen ja 1 alaikäinen per ilmoittautuminen)

TULKAA MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAIS- JA TYTTÖGOLFAREITA ON SUOMESSA JO YLI 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tapahtuma on täynnä.

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

ESPOO RINGSIDE GOLF, 24.4.2023 KLO 17-19.30

- Tervetuloa Rinkkuun!

- Rinkun Naiset golfaa-tiimin ja osallistujien tutustuminen

- Kevyt yhteinen lämmittely 

- Tutustuminen mailoihin ja peruslyönteihin rangella 

- Välipala rangella, taukoja tarpeen mukaan 

- Putti- tai chippikisailua

- Kiitos päivästä ja tervetuloa jatkoon intensiivikurssille

Tilaisuus on ilmainen.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tapahtuma on täynnä.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Koko perheen Golfkenttä

Espoo Ringside Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Kehä III:n vieressä noin kolmenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Espoo Ringside Golf on oiva paikka harrastaa tai aloittaa golfin pelaaminen. Ringside Golf sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoon Niipperissä Kehä III varrella, kentän portille pääsee myös bussilla.

Ravintola Ringside Golfista vastaa Helmi Catering ja ravintola palvelee kaikkia asiakkaita, tervetuloa!
Ringside Golf on 18-reikänen golfkenttä ja kentän par on 73. Kentällä on erinomainen range- ja harjoitusalue sekä sen yhteydessä 3-reikäinen PAR3-kenttä. Kaikki toiminnat on keskitetty klubitalon läheisyyteen.

Sopii koko perheelle

Golf on mukavaa liikuntaa ja sopii kaikenikäisille ja koko perheelle. Rinkun ilmapiiri on avoin ja suvaitseva. Seuratoiminta on aktiivista juniorista seniori-ikäiseen.

Ringside Golfissa on tarjolla monipuolista golfopetusta. Head Prona toimii PGA Pro Samuli Seppälä ja golfopettajina PGA Prot Joel Virtanen sekä Pete Seppälä.

Ladytoimikunnan tavoitteena on tarjota naisgolffareille iloista, sosiaalista yhdessäoloa golftapahtumissa sekä järjestää tilaisuuksia oppia lisää golfin eri osa-alueilta (säännöt, etiketti, pelitaidot ja kilpailut).
Aktiivista toimintaa on ympäri vuoden ja golfkausi on pitkä, säiden salliessa pelataan aikaisesta keväästä vuoden loppuun.

Kosti Kurosen suunnittelema kenttä

Puistomaisella ja aaltoilevasti kumpuilevalla kentällä on neljä erillistä lampea ja läpivirtaava puro. Kentällä on mukavasti tilaa pelata, mutta haasteet tulevat peliin esteiden sekä muodokkaiden ja nopeiden viheriöiden kautta. Kenttä on suunniteltu siten, että voit myös pelata vain yhdeksän reikää ja aamu- tai ilta-ysit ovat mahdollisia.

LUE LISÄÄ