Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

HIRSALA GOLF, KIRKKONUMMI, 20.6.2023, KLO 17-19.30

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

HIRSALA GOLF, KIRKKONUMMI, 20.6.2023, KLO 17-19.30

ALOITA GOLF YHDESSÄ MUIDEN NAISTEN KANSSA!

Tutustumistilaisuudessa tulet huomaamaan, että golf on niin paljon muutakin kuin vain maila ja pallo. Saat ensikosketuksen lajin vahvasta yhteisöllisyydestä. Huomaat olevasi osa turvallista toimintaympäristöä, jossa nauretaan paljon. Golf ei ole vakavaa, vaan rentoa luonnossa liikkumista, yksin tai ryhmässä. Golf toki tarjoaa tavoitteellisille harrastajille haasteita juuri niin paljon kuin itse niitä haluaa asettaa.

TULE MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAISGOLFAREITA ON SUOMESSA JO LÄHES 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

HIRSALA GOLF, KIRKKONUMMI, 20.6.2023, KLO 17-19.30

(Hirsalantie 215, 02420 JORVAS)

Aloitamme tutustumisillan Vista Verde klubiravintolasta tarjoilujen kera, jossa Hirsalan seuran klubikapteeni Aino-Maija Päivärinta kertoo seuran naisten toiminnasta. Siitä jatkamme golflyönti- ja puttausharjoitteiden parissa Minea Blomqvist-Kakon opastamana. Lopuksi kierrämme golfautoilla Hirsalan kaunista kenttää ja saamme katsauksen siitä missä golfissa on kysymys. Luonnosta, liikunnasta ja yhdessä olosta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tutustumistilaisuuden hinta on 15 euroa, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.6.

Muista kutsua mukaan myös ystävättäresi tai oma porukkasi, mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta naista.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Espoon ja Kirkkonummen välillä sijaitseva Hirsalan kenttä haastaa klubipelaajien ohella myös ammatikseen golfaavat. Hirsala Golfin alueella on monimuotoinen puusto, kallioiden laella kasvaa käkkärämäntyjä ja pylväskatajia, lehtoalueilla jättimäisiä haapoja ja leppiä sekä mm. komea kilpikaarna-mänty. Kentän rakentamisessa on pyritty säilyttämään puusto mahdollisimman tarkoin, komeat maisemapuut saavat kunniapaikan väylien varrella. Alueella on runsas aluskasvillisuus ja laaja eläimistö. Oravien, mäyrän, ja hirvien lisäksi alueella asuu pieni peuralauma. Eläimistölle jätetään riittävät, yhtenäiset suoja-alueet, ja niiden luontaiset kulkureitit pyritään säilyttämään.

LUE LISÄÄ