Tervetuloa Naiset & Tytöt golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KAJAANIN GOLF, KAJAANI, 12.6.2023, KLO 17-19

Tervetuloa Naiset & Tytöt golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KAJAANIN GOLF, KAJAANI, 12.6.2023, KLO 17-19

ALOITTAKAA GOLF YHDESSÄ MUIDEN NAISTEN JA TYTTÖJEN KANSSA!

Golf on mitä mainion koko perheen yhteinen harrastus. Iästä ja taitotasosta riippumatta, kaikki perheenjäsenet voivat nauttia luonnossa liikkumisesta ja pelaamisesta. Golfseurat ja golfkentät ympäristöineen tarjoavat kaikille perheenjäsenille mielekästä tekemistä. Nyt haluamme tarjota erityisesti naisille ja tytöille mahdollisuuden tutustua golfiin. Tervetuloa äidit ja tyttäret, kummitädit- ja lapset, mummit ja mummin silmäterät!

Tilaisuuteen voi ilmoittautua joko yksin (yli 18-vuotiaat) tai aikuinen nainen ja alaikäinen tyttö yhdessä (max. 1 aikuinen ja 1 alaikäinen per ilmoittautuminen)

TULKAA MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAIS- JA TYTTÖGOLFAREITA ON SUOMESSA JO YLI 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

KAJAANIN GOLF, KAJAANI, 12.6.2023, KLO 17-19

(Mainuantie 350, 87700 Kajaani)

Tavataan Kajaanin kentän klubirakennuksella klo 17.00. Tilaisuuden alussa Naistoimikunta esittäytyy, kertoo toiminnastaan ja itse tapahtumasta. Myös Kajaanin kentän Pro esittäytyy ja kertoo hieman golfista sekä lajin harrastamisesta, jonka jälkeen Pron johdolla harjoitellaan rangealueella lyöntejä ja puttausta.

Tilaisuus on maksuton (sisältää virvoketarjoilun).

Ilmoittautumiset 9.6. 2023 mennessä.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Kajaanin Golf tarjoaa upeat puitteet golfin harrastamiseen. Meiltä löytyy hieno 9-reikäinen kenttä harjoitusalueineen ihan kaupungin kupeesta. Naisille seura järjestää kesän ajan kivoja tapahtumia, peli-iltoja sekä harjoituksia, joiden kautta pääset tutustumaan lajiin. Kajaanissa on innokas ja aktiivinen golfyhteisö. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

LUE LISÄÄ