Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KAJAANIN GOLF, 6.6.2022 KLO 17-19

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KAJAANIN GOLF, 6.6.2022 KLO 17-19

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Kajaanin Golf järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden naisille tulla tutustumaan golfiin ja uusiin ihmisiin. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta. Haluamme tarjota sinulle ja ystävillesi tilaisuuden löytää golfin ilo ja riemu!

Tilaisuuden aikana koet, mitä kaikkea golf voi sinulle tarjota. Golf on tutkitusti terveyttä edistävää liikuntaa, joka hemmottelee kaikkia aisteja liikkuessasi ulkona luonnossa hyvin hoidetussa ja turvallisessa ympäristössä. Golf jos mikä yhdistää ihmisiä. Golfissa ystävystyt helposti ihmisiin niin itse pelin aikana kuin sen ulkopuolellakin osallistumalla golfseuran monipuoliseen toimintaan. 

Tästä kaikesta saat mahtavan ensikosketuksen Naiset golfaa -tutustumistilaisuudessa!

Tilaisuus pidetään Kajaanin golfkentän rangealueella (Mainuantie 350) maanantaina 6.6.2022 klo 17-19. Tilaisuus on ilmainen, ja se sisältää virvoketarjoilun. Osallistujien kesken arvotaan kaksi kappaletta Päivässä golfariksi -kurssia (arvo 59 eur/kpl). Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella torstaihin 2.6. mennessä.

Pukeudu sääolosuhteet huomioiden mukaviin joustaviin vaatteisiin ja lenkkareihin. Kaiken muun saat meiltä lainaksi. Nähdään pian!

Tutustu Kajaani Golfiin

Ilmoittaudu mukaan Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

Tutustumistilaisuudessa kuulet myös, millaisia vaihtoehtoja järjestävä seura sinulle tarjoaa lajin aloittamiseen. Huomioi, että yhdellä sähköpostiosoitteella voi ilmoittautua vain kerran.


Lisätietoja järjestävästä seurasta

Kajaanin Golf tarjoaa upeat puitteet golfin harrastamiseen. Meiltä löytyy hieno 9-reikäinen kenttä harjoitusalueineen ihan kaupungin kupeesta. Naisille seura järjestää touko-elokuulla kivoja tapahtumia, peli-iltoja sekä harjoituksia, joiden kautta pääset tutustumaan lajiin. Kajaanissa on innokas ja aktiivinen golfyhteisö. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

LUE LISÄÄ!