Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KARELIA GOLF, KONTIONIEMI, 11.6.2023 KLO 11-13

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KARELIA GOLF, KONTIONIEMI, 11.6.2023 KLO 11-13

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Tutustumistilaisuudessa tulet huomaamaan, että golf on niin paljon muutakin kuin vain maila ja pallo. Saat ensikosketuksen lajin vahvasta yhteisöllisyydestä. Huomaat olevasi osa turvallista toimintaympäristöä, jossa nauretaan paljon. Golf ei ole vakavaa, vaan rentoa luonnossa liikkumista, yksin tai ryhmässä. Golf toki tarjoaa tavoitteellisille harrastajille haasteita juuri niin paljon kuin itse niitä haluaa asettaa.

TULE MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAISGOLFAREITA ON SUOMESSA JO LÄHES 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

KARELIA GOLF, KONTIONIEMI, 11.6.2023, KLO 11-13

(Vaskiportintie 7, 80780 Kontioniemi)

 

Aloitetaan päivä nauttimalla herkullinen brunssi klubiravintolassa ja samalla ladykapteeni Marjo Pakarinen kertoo seuran naisten toiminnasta ja tapahtumista. Muuten ohjelmassa skumppaa&jumppaa, golflyönti- ja puttausharjoittelua, golfautolla kenttään tutustumista ja halukkaille pelikierros hurmaavassa naisseurassa. (Pelikierrokselle greenfee tai kausipelimaksu). Tilaisuus alkaa klo 11 ja pelit klo 13 eteenpäin.

Tutustumistilaisuuden hinta on 10 euroa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.6.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Höytiäisen rantamaisemissa kiertävällä, luonnonkauniilla Kontioniemen golfkentällä viihtyvät kaikki. Tänä kesänä Karelia Golfin naisten toiminnassa on paljon omaa, naisille suunnattua ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikentasoiset pelaajat!

LUE LISÄÄ