Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KARELIA GOLF, 22.5.2022 KLO 11-13

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

KARELIA GOLF, 22.5.2022 KLO 11-13

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Karelia Golf järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden naisille tulla tutustumaan golfiin ja uusiin ihmisiin. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta. Haluamme tarjota sinulle ja ystävillesi tilaisuuden löytää golfin ilo ja riemu!
Tilaisuuden aikana koet, mitä kaikkea golf voi sinulle tarjota. Golf on tutkitusti terveyttä edistävää liikuntaa, joka hemmottelee kaikkia aisteja liikkuessasi ulkona luonnossa hyvin hoidetussa ja turvallisessa ympäristössä. Golf jos mikä yhdistää ihmisiä. Golfissa ystävystyt helposti ihmisiin niin itse pelin aikana kuin sen ulkopuolellakin osallistumalla golfseuran monipuoliseen toimintaan. 
Tästä kaikesta saat mahtavan ensikosketuksen Naiset golfaa -tutustumistilaisuudessa! 

Tilaisuus pidetään Karelia Golfissa (Vaskiportintie 7, 80780 Kontioniemi) sunnuntaina 22.5.2022 klo 11-13. Tilaisuus alkaa brunssilla golfklubilla. Tilaisuus on maksuton. 


Ilmoittautuminen päättynyt.
Pukeudu sääolosuhteet huomioiden mukaviin joustaviin vaatteisiin ja lenkkareihin. Kaiken muun saat meiltä lainaksi. Nähdään pian!
 

Tutustu Karelia Golfiin

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Höytiäisen rantamaisemissa kiertävällä, luonnonkauniilla Kontioniemen golfkentällä viihtyvät kaikki. Tänä kesänä Karelia Golfin naisten toiminnassa on paljon omaa, naisille suunnattua ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikentasoiset pelaajat!

LUE LISÄÄ!