Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

SAVONLINNA, 5.6.2023, KLO 18.30-20.30

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

SAVONLINNA, 5.6.2023, KLO 18.30-20.30

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Tutustumistilaisuudessa tulet huomaamaan, että golf on niin paljon muutakin kuin vain maila ja pallo. Saat ensikosketuksen lajin vahvasta yhteisöllisyydestä. Huomaat olevasi osa turvallista toimintaympäristöä, jossa nauretaan paljon. Golf ei ole vakavaa, vaan rentoa luonnossa liikkumista, yksin tai ryhmässä. Golf toki tarjoaa tavoitteellisille harrastajille haasteita juuri niin paljon kuin itse niitä haluaa asettaa.

TULE MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAISGOLFAREITA ON SUOMESSA JO LÄHES 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

KERIGOLF, KERIMÄKI, 5.6.2023, KLO 18.30-20.30

(Torvelantie 67, 58200 Kerimäki)

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tutustua golfiin, testata oma kiinnostuksesi harrastukseen ja tavata uusia ihmisiä. Tutustumme golfvälineisiin, lyönteihin yleisesti ja lyöntiotteisiin golfopettajamme Tuomas Sistosen ja Kerigolfin naistoimikunnan jäsenten opastuksella. Tutustumisen päätteeksi saat pientä purtavaa ja kerromme golfin terveysvaikutuksista sekä harrastuksen aloittamisesta. Olisiko golf uusi harrastuksesi?

Tutustumistilaisuus on maksuton.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.6.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Kerigolf on 34 vuoden ikäinen golfyhteisö Savonlinnassa, 17 km etäisyydellä kaupungin keskustasta. Kenttä kiertelee upeissa savolaisissa metsämaisemissa, joten liikuntahyödyn lisäksi mieli rauhoittuu pelikierroksen aikana.

Seurassamme on yli 800 jäsentä, joista naisia on 250. Toimintaa jäsenille järjestetään toimikuntavetoisesti ja tässä projektissa aktiivisia ovat naistoimikunnan naiset yhdessä golfopettajamme kanssa. 

LUE LISÄÄ