TERVETULOA NAISET & TYTÖT GOLFAA -TUTUSTUMISTILAISUUTEEN

LAKESIDE GOLF, SASTAMALA, 11.6.2023, KLO 14-17

TERVETULOA NAISET & TYTÖT GOLFAA -TUTUSTUMISTILAISUUTEEN

LAKESIDE GOLF, SASTAMALA, 11.6.2023, KLO 14-17

ALOITTAKAA GOLF YHDESSÄ MUIDEN NAISTEN JA TYTTÖJEN KANSSA!

Golf on mitä mainion koko perheen yhteinen harrastus. Iästä ja taitotasosta riippumatta, kaikki perheenjäsenet voivat nauttia luonnossa liikkumisesta ja pelaamisesta. Golfseurat ja golfkentät ympäristöineen tarjoavat kaikille perheenjäsenille mielekästä tekemistä. Nyt haluamme tarjota erityisesti naisille ja tytöille mahdollisuuden tutustua golfiin. Tervetuloa äidit ja tyttäret, kummitädit- ja lapset, mummit ja mummin silmäterät!

Tilaisuuteen voi ilmoittautua joko yksin (yli 18-vuotiaat) tai aikuinen nainen ja alaikäinen tyttö yhdessä (max. 1 aikuinen ja 1 alaikäinen per ilmoittautuminen)

TULKAA MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAIS- JA TYTTÖGOLFAREITA ON SUOMESSA JO YLI 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

LAKESIDE GOLF, SASTAMALA, 11.6.2023, KLO 14-17

(Sastamalantie 1901, 38100 Sastamala)

 

- Kokoontuminen Lakeside Golfin klubitalolla

- Tervetulosanat ja lyhyt esittäytymiskierros

- Siirtyminen harjoitusalueelle, jossa kevyt yhteinen alkulämmittely

- Golfharjoittelua ja tutustumista lajin eri osa-alueisiin ohjaajien johdolla

- Virkistystaukoja harjoittelun lomassa

- Salaattibuffet, Q&A lajista ja Lakesidesta

 

Kaikille naisille ja tytöille avoin maksuton tilaisuus.

Ilmoittautumiset 8.6.2023 mennessä.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Lakeside Golf on täyden palvelun golfklubi Sastamalan Karkussa luonnonkauniissa ympäristössä, reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Kaksi laadukasta ja keskenään erilaista 18-reikäistä golfkenttäämme tarjoavat vuodesta toiseen haastetta ja mukavia kokemuksia lajin harrastajille. Meille Lakesidessa tärkeintä on tarjota laadukkaita asiakaskokemuksia ja mieleenpainuvia elämyksiä golfin parissa. 

Golf on kaikenikäisille sopiva harrastus ja sen voi aloittaa yhtä hyvin lapsena kuin vasta eläkeiässä. Golf myös yhdistää sukupolvia, kun perheen nuoriso viihtyy golfkentällä yhdessä vanhempiensa ja isovanhempiensa kanssa. Toisaalta golf on yhtä lailla sopiva harrastus naisille ja miehille. Golf on kaikkien juttu! 

Lakesidessa harrastustaan aloittavaa ei jätetä oman onnensa nojaan. Tarjolla on paljon jatkokoulutusta, peli-iltoja ja muita vähemmän pelanneille suunnattuja tapahtumia. Haluamme tehdä jokaisen polun golfariksi mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa tutustumaan!

LUE LISÄÄ