Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

Nokia River Golf 12.5.2022 klo 18-20

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

Nokia River Golf 12.5.2022 klo 18-20

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Nokia River Golf järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden naisille tulla tutustumaan golfiin ja uusiin ihmisiin. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta. Haluamme tarjota sinulle ja ystävillesi tilaisuuden löytää golfin ilo ja riemu!

Tilaisuuden aikana koet, mitä kaikkea golf voi sinulle tarjota. Golf on tutkitusti terveyttä edistävää liikuntaa, joka hemmottelee kaikkia aisteja liikkuessasi ulkona luonnossa hyvin hoidetussa ja turvallisessa ympäristössä. Golf jos mikä yhdistää ihmisiä. Golfissa ystävystyt helposti ihmisiin niin itse pelin aikana kuin sen ulkopuolellakin osallistumalla golfseuran monipuoliseen toimintaan. 

Tästä kaikesta saat mahtavan ensikosketuksen Naiset golfaa -tutustumistilaisuudessa!

Tilaisuus pidetään Nokia River Golfin kentällä (Alastalontie 33, 37120 Nokia) torstaina 12.5.2022 klo 18-20. Tilaisuus on ilmainen, ja se sisältää virvoketarjoilun. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pukeudu sääolosuhteet huomioiden mukaviin joustaviin vaatteisiin ja lenkkareihin. Kaiken muun saat meiltä lainaksi. Nähdään pian!

Tutustu Nokia River Golfiin

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Nokia River Golf tarjoaa idylliset puitteet Taivalkunnan maalaismaisemissa lajin harrastamiseen. Meiltä löydät kaksi 18-reikäistä golfkenttää, upeat harjoitusalueet sekä aktiivisen ja lämminhenkisen yhteisön. Tervetuloa Riveriin!

LUE LISÄÄ!