Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

ST. LAURENCE GOLF, LOHJA, 29.4.2023 KLO 10-13

Tervetuloa Naiset golfaa -tutustumistilaisuuteen!

ST. LAURENCE GOLF, LOHJA, 29.4.2023 KLO 10-13

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Tutustumistilaisuudessa tulet huomaamaan, että golf on niin paljon muutakin kuin vain maila ja pallo. Saat ensikosketuksen lajin vahvasta yhteisöllisyydestä. Huomaat olevasi osa turvallista toimintaympäristöä, jossa nauretaan paljon. Golf ei ole vakavaa, vaan rentoa luonnossa liikkumista, yksin tai ryhmässä. Golf toki tarjoaa tavoitteellisille harrastajille haasteita juuri niin paljon kuin itse niitä haluaa asettaa.

TULE MUKAAN MAHTAVAN LAJIN PARIIN! MEITÄ NAISGOLFAREITA ON SUOMESSA JO LÄHES 40 000!

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tapahtuma on täynnä.

TUTUSTUMISTILAISUUDEN OHJELMA

ST. LAURENCE GOLF, LOHJA, 29.4.2023 KLO 10-13

(Gunnarlankatu 210, 08200 Lohja)

klo 10.00 Tervetuloa St. Laurence Golfiin ja päivän ohjelman esittely

klo 10.15 Välineiden jako osallistujille ja alkujumppa

klo 10.40 Tutustuminen golflyönteihin eri rasteilla 3 x n. 20 min

klo 12.00 Klubin yläkerrassa pientä purtavaa ja yleistä keskustelua. Miksi golf on hyvä harrastus ja miten pääsee mukaan? Kuullaan naisten kokemuksia ja erilaisia tapoja harrastaa.

klo 13.00 Kiitos kaikille osallistujille ja päivän päätös

 

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tapahtuma on täynnä.

Lisätietoja järjestävästä seurasta

Lohjan Gunnarlassa 1989 avatussa St. Laurence Golfissa on kaksi 18 reiän kenttää, kuuden reiän PAR3-kenttä ja loistavat harjoittelumahdollisuudet. Pyhä Lauri kiertää metsän keskellä ja maisemat kauniine vesistöineen houkuttelevat pelaajat palaamaan kerta toisensa jälkeen. Taukopaikka sijaitsee väylien 11 ja 12 välissä Laurin Majan kioskilla. Kalkki-Petteri on kaunis puistomainen kenttä isoine viheriöineen. Kierroksen puolivälissä pääsee nauttimaan virvokkeita ja syötävää Klubitalon ravintolassa ja tai mukaan voi hakea pientä purtavaa mukaan kierrokselle. Par3-kentälle pääsee jokainen golfista kiinnostunut kokeilemaan. Harjoittelupaikat ovat niinikään avoinna kaikille. St. Laurence Golfin Klubitalosta löytyy hyvätasoinen ravintola, kokoustilat sekä pukuhuoneiden yhteydestä saunat.

LUE LISÄÄ